آیا باید سرکه سیب و عسل را مخلوط کنید؟

 

  • چرا مخلوط؟
  • فواید
  • سقوط
  • قلیایی بدن
  • استفاده می کند

خط پایین

هزاران سال است که از عسل و سرکه برای اهداف دارویی و آشپزی استفاده می شود ، در حالی که داروهای قومی اغلب این دو را به عنوان یک مقوی سلامتی ترکیب می کنند (منبع 1Trusteded).

 

تصور می شود این مخلوط ، که به طور معمول با آب رقیق می شود ، طیف وسیعی از مزایای سلامتی از جمله کاهش وزن و کاهش قند خون را به همراه دارد.

 

در این مقاله به بررسی ترکیبی از سرکه سیب و عسل ، از جمله مزایا و مشکلات جانبی آن می پردازیم.

 

چرا مردم سرکه سیب و عسل را مخلوط می کنند؟

سرکه را می توان از اکثر منابع کربوهیدرات قابل تخمیر تهیه کرد. سرکه سیب با آب سیب به عنوان پایه شروع می شود که سپس دو بار با مخمر تخمیر می شود. ماده اصلی آن اسید استیک است که به آن عطر و طعم ترش می دهد (منبع 1Trusted).

 

از طرف دیگر ، عسل ماده ای شیرین و چسبناک است که توسط زنبورها تولید می شود و در یک خوشه از سلول های شش ضلعی موم و مومی موسوم به لانه زنبوری نگهداری می شود (منبع 2Trusted).

 

عسل ترکیبی از دو قند - فروکتوز و گلوکز است - با عناصر کمی از گرده ، ریز مغذی ها و آنتی اکسیدان ها (3Trusted Source، 4، 5Trusted Source).

 

بسیاری سرکه سیب و عسل را ترکیبی خوشمزه می دانند ، زیرا شیرینی عسل به طعم مضراب سرکه سرکه کمک می کند.

 

 

تصور می شود که مصرف این تونیک فواید سلامتی زیادی را به همراه دارد. با این حال ، با توجه به اینکه هر دو ماده به طور جداگانه مورد مطالعه قرار گرفته اند ، تأثیرات این مخلوط بطور مشخص ناشناخته است.


معرفی بهترین محصولات سرکه ,مخلوط ,ماده ,ترکیبی ,سلامتی ,منبع ,همراه دارد ,مخلوط کنید؟ ,باید سرکه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزشگاه مراقبت و زیبایی zanezaft03 news رویاشو بهترین فروشگاه ها شیر و لبنیات خاطره بازی ♥ دلنوشتـــــــــــه مشکـــــی ♥ بهترین درمان برای بیماریهای نشیمنگاه